Witam. Mój NWT-7 wg. płytki SP9XUH jest już w połowie drogi, a może nawet bliżej końca. Dzięki odpowiedniej i genialnej numeracji elementów na płytce, cała część RF (wzmacniacz DDS, tłumiki, AD9307 i okolice) zajęła mi może półtorej godziny. Zamontowałem ERA-2 zamiast MSA, ale odpowiednio dobrałem rezystor i zmieniłem nieco tłumik przed wzmacniaczem, żeby na FFT harmoniczne zniknęły. Oczywiście wyjdzie wszystko jeszcze przy kalibracjach.
Pytanie - czy któryś z kolegów ma do odsprzedania AD9851, bądź ma jakieś doświadczenia pozytywne z tymi które są na e-bay'u (może polecić któregoś sprzedawce)?
Pozdrawiam
PS: Co do pdf-ów, źle wyświetlają wtyki które osadzają się w przeglądarkach. FoxitReader z "otwórz z...." wyświetla w porządku.
Pytanie - czy któryś z kolegów ma do odsprzedania AD9851, bądź ma jakieś doświadczenia pozytywne z tymi które są na e-bay'u (może polecić któregoś sprzedawce)?
Pozdrawiam
PS: Co do pdf-ów, źle wyświetlają wtyki które osadzają się w przeglądarkach. FoxitReader z "otwórz z...." wyświetla w porządku.