04-07-2012, 22:27
Grzegorzu, nie wiem dlaczego. Popatrz w Data Sheet Silicon Labs dotyczący układu Si570. Tam wyraźnie jest pokazane, że piny 7 i 8 scalaka są na środku. Te po bokach na węższej części jego obudowy nie są brane pod uwagę. Nie namawiaj mnie proszę, do bezsensownych eksperymentów z układem za prawie 100 zł
Jak wygram w Lotto, to może sobie kupię parę Si570 i świadomie je popsuję lub nie (bo nie wiem co się stanie) dla "dobra nauki"
Ja przylutowałem środkowe wyprowadzenia i wszystko u mnie działa. A zamieściłem tę uwagę tylko dlatego, że czytając dokładnie rosyjskojęzyczne forum i posty poświęcone syntezie 4Z5KY, było tam WYRAŹNIE napisane, aby lutować TYLKO środkową "metalizację". Prawdopodobnie już ktoś inny dokonał za nas być może kosztownych eksperymentów. Ja wolę nie kombinować i zaufać kolegom Rosjanom na słowo, dlatego o tym wspomniałem. To tylko po to, aby inni niepotrzebnie nie wyrzucili pieniędzy w przysłowiowe błoto.
Robert SP3RAF
Jak wygram w Lotto, to może sobie kupię parę Si570 i świadomie je popsuję lub nie (bo nie wiem co się stanie) dla "dobra nauki"
Ja przylutowałem środkowe wyprowadzenia i wszystko u mnie działa. A zamieściłem tę uwagę tylko dlatego, że czytając dokładnie rosyjskojęzyczne forum i posty poświęcone syntezie 4Z5KY, było tam WYRAŹNIE napisane, aby lutować TYLKO środkową "metalizację". Prawdopodobnie już ktoś inny dokonał za nas być może kosztownych eksperymentów. Ja wolę nie kombinować i zaufać kolegom Rosjanom na słowo, dlatego o tym wspomniałem. To tylko po to, aby inni niepotrzebnie nie wyrzucili pieniędzy w przysłowiowe błoto.Robert SP3RAF