09-05-2012, 21:49
Do testowanie 9 podglądania) protokołu wystarczy dobrry hyperterminal ... a do tego taki na którego można pisać skrypty :-) ... i mozna publikowac i wymieniac sie skryptami ;-)
ma on 10 przycisków MAKR dowolnie definiowanych ...
Fajne masz pomysły ... ale widać pochodzą chyba z twoich komercyjnych doświadczeń
jedynie ludziom brak czasu...
Jak zauwazyłeś czytając ten wątek do skrzynki o otwartej konstrukcji powstały "aż" dwa programy sterujące... w tym jeden z udostępnionymi źródłami ... i na tym rozwój sie zakończył... ;-( trochę to smutne...
Wiem że kilka osób uzywa tych skrzynek i sa zadowolenie z ich działania - jako tunera. Nadal strona "obsługowa" pozostawia sporo do dopracowania. Jedni wolą program Adama .. inni mój ... ale najlepszy by był "ten trzeci" który powstał by po doświadczeniach zabawy z obydwoma ;-) ... Nawet jeden kolega testował program na PC podsłu***
ma on 10 przycisków MAKR dowolnie definiowanych ...
Fajne masz pomysły ... ale widać pochodzą chyba z twoich komercyjnych doświadczeń
jedynie ludziom brak czasu...Jak zauwazyłeś czytając ten wątek do skrzynki o otwartej konstrukcji powstały "aż" dwa programy sterujące... w tym jeden z udostępnionymi źródłami ... i na tym rozwój sie zakończył... ;-( trochę to smutne...
Wiem że kilka osób uzywa tych skrzynek i sa zadowolenie z ich działania - jako tunera. Nadal strona "obsługowa" pozostawia sporo do dopracowania. Jedni wolą program Adama .. inni mój ... ale najlepszy by był "ten trzeci" który powstał by po doświadczeniach zabawy z obydwoma ;-) ... Nawet jeden kolega testował program na PC podsłu***