30-04-2012, 22:06
hahaha...
to nie tyka i nie odlicza czasu...
kiedyś Piotrek sq5flp opowiadał że na lotnisku celnicy z Turcji próbowali zdetonować balun od BKS'a pociągając za troczki od podtrzymywania fidera podczas gdy on leżał na kafelkach z rękoma na głowie.... cóż... jest ryzyko jest fun....
pewnie musiałbym je solidnie ubezpieczyć przed taką wycieczką...
nie wieko jest nieodpinane... ale to nie wada... w słoneczne dni stanowi parawan dla wyświetlacza... największą zaletą jest to że mam wreszcie radio wygodne w noszeniu, którego nie boje się wrzucić do kufra samochodu... wszystkie gałki są ukryte i osłonięte... swojego starego kenwooda zawijałem do transportu w koc...
wyświetlacz na górze pozwala wygodnie pracować z radiem na kolanach...
dodatkowo dorobiłem przycisk split czyli nr 1 z syntezy tuż obok enkodera... dla wygody... no i jest miejsce na 4 gałkę do max'owego filtru
radyjko jest lżejsze o ok 0,5 kg od icoma 7000
a w wieczku dorobię kiedyś głośniki ... dwa ... plus subwoofer he he
brakuje loka dla enkodera, przełącznika 5 - 12 W, i scaf'a na maxsie...
ale już hula...
to nie tyka i nie odlicza czasu...
kiedyś Piotrek sq5flp opowiadał że na lotnisku celnicy z Turcji próbowali zdetonować balun od BKS'a pociągając za troczki od podtrzymywania fidera podczas gdy on leżał na kafelkach z rękoma na głowie.... cóż... jest ryzyko jest fun....
pewnie musiałbym je solidnie ubezpieczyć przed taką wycieczką...
nie wieko jest nieodpinane... ale to nie wada... w słoneczne dni stanowi parawan dla wyświetlacza... największą zaletą jest to że mam wreszcie radio wygodne w noszeniu, którego nie boje się wrzucić do kufra samochodu... wszystkie gałki są ukryte i osłonięte... swojego starego kenwooda zawijałem do transportu w koc...
wyświetlacz na górze pozwala wygodnie pracować z radiem na kolanach...
dodatkowo dorobiłem przycisk split czyli nr 1 z syntezy tuż obok enkodera... dla wygody... no i jest miejsce na 4 gałkę do max'owego filtru
radyjko jest lżejsze o ok 0,5 kg od icoma 7000
a w wieczku dorobię kiedyś głośniki ... dwa ... plus subwoofer he he
brakuje loka dla enkodera, przełącznika 5 - 12 W, i scaf'a na maxsie...
ale już hula...