Proszę o usunięcie mojego konta z tego dziadowskiego portalu
Koleżankom i Kolegom Radioamatorom, Krótkofalowcom,
Konstruktorom i Waszym Rodzinom –
w tych trudnych czasach –
po dotkliwej awarii naszego forum
Pogodnego czasu po Bożym Narodzeniu,
Dosiego Nowego Roku
oraz Radosnych Trzech Króli
W związku z faktem że ten dziadowski portal wybiórczo ocenzurował moje posty proszę o usunięcie mojego konta i wszystkich postów. Zrobił bym to sam ale jak widać nie ma takiej opcji w panelu użytkownika.
Ludzie którzy cenzurują nie tylko przyznają się do porażki w dyskusji, indolencji intelektualnej, ale wybiórcze kasowanie postów to już zwykła podłość. Nie mieliście racji i tchórzliwie skasowaliście pewne partii moich wypowiedzi, co jest zwykłym nadużyciem.
Wracając do sprawy: dla mnie jesteście skończonymi szmatami. Mam tu na myśli fakt zorganizowanej akcji nieodpowiadania stacjom rosyjskim, w ten sposób skreśliliście się z grona Ludzi Dobrej Woli. Nie macie prawa nazywać się krótkofalowcami. Nawet w czasie Zimnej Wojny przestrzegano zasad Ham Spiritu który WY złamaliście. Karma do Was wróci, dostaniecie dokładnie to samo.
Dalsze Kółko Wzajemnej Adoracji prowadźcie we własnym gronie.
15-12-2023, 19:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2023, 20:00 przez SP3FEC.)
Mam parę zastrzeżeń do tego forum, ale
-O tym że rosjanie są ludźmi, przypomnimy sobie jak przestaną zabijać innych.
- Wśród "żołnierzy rosyjskich", którzy "walczą" na Ukrainie jest wielu rosyjskich krótkofalowców których zmobilizowano.
I to by było na tyle.
No nie wiem co powiedzieć.Twój post jest skrajnie emocjonalny i obraźliwy. Nie do końca rozumiem o co ci chodzi. Ja osobiście uważam ruskich za najeźdźców Ukrainy i nigdy nie prowadzę z nimi żadnych łączności. Z twojego postu nie wynika..czy prowadzenie łaczności z ruskiem jest pożądane bo Ham Spirit , czy wręcz przeciwnie.Ham Spirit jest dla ludzi, a nie dla gwałcicieli i morderców, a także tych wspierających bandycki putinowswki proceder, czyli dla 99,99% ruskich.
A ja powiadam Wam! Żniwo wprawdzie wielkie, ale robotników mało.Zatem, pomóżcie Drodzy Koledzy, w żniwach na naszym skromnym krótkofalarskim poletku!
To bądźmy konsekwentni, ta sama zasadę stosujemy do Niemców i Szwedów. A jak mamy unikać kontaktów z najeźdźcami innych krajów to nie zapominajmy o zbrodniach żydowskich w Palestynie.