Forum HomeMade

Pełna wersja: Fajnie że jesteście znowu!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym podziękować Kolegom za przywrócenie forum do życia. Kiedy padło poczułem się że ktoś nam chce bardzo zaszkodzić.  Na szczęście są jeszcze ludzie którzy potrafią to utrzymać i podtrzymać za co jestem bardzo wdzięczny. Należy się Wam porządna flacha za robotę i zaangażowanie. Być może nie zostanę dobrze zrozumiany ale według mnie powinniśmy się raz w roku złożyć a' 50 zł lub coś koło tego i sprawę wspomóc. Jest nas tu sporo i powinno to cokolwiek pomóc. Owszem forum prywatne ale prąd kosztuje , serwery ( utrzymanie) kosztują , a tym bardziej oprogramowanie. Koledzy , co Wy na to? Bo korzystamy wszyscy a ktoś to finansuje. Trochę nie fajnie tak korzystać z cudzej pracy i nic nie wnieść do utrzymania.  Ja w każdym razie jeszcze raz dziękuję.  Heart Cool
Idea współfinansowania jak najbardziej słuszna. 
Tylko przy wpłatach, by skarbówka nie miała pretensji trzeba np. przyjąć formę działalności  stowarzyszenia zwykłego HM które byłoby organizacją non-profit utrzymującą się z darowizn. Wpłaty z tytułem darowizna na cele statutowe.
Do założenia takiego stowarzyszenia potrzebne są co najmniej 3 osoby. 
Trzeba też przebrnąć przez proces rejestracji  w odpowiednich urzędach i można uruchomić konto do wpłat.