Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FT-991A i gpredict
SQ6ILB Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 189
Dołączył: 19-01-2019
Post: #1
FT-991A i gpredict
Hej.
Coś się porobiło Big Grin i przestało działać. Huh Program ma ustawienia takie jak kiedyś, więc raczej nie to. Pliki TLE wgrane na bierząco.
İmage
Wyskakuje taki jakiś błąd w opisie i szlak wie co z tym dalej robić.
İmage
Gdzie szukać przyczyny? Wszystkie inne programy wyłączone. Hamlib wersja w64-4.5.5.

Pozdrawiam Grzegorz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2023 13:57 przez SQ6ILB.)
15-07-2023 13:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9RQA Offline
Krzysztof
****

Liczba postów: 377
Dołączył: 30-09-2009
Post: #2
RE: FT-991A i gpredict
A nie robiłeś przypadkiem upgrade linuxa? Ręcznie lub z automatu.
16-07-2023 12:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ6ILB Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 189
Dołączył: 19-01-2019
Post: #3
RE: FT-991A i gpredict
Hej.
(16-07-2023 12:31)SP9RQA napisał(a):  A nie robiłeś przypadkiem upgrade linuxa? Ręcznie lub z automatu.
No tak, nie pomyślałem o tym. Nie mam linuxa, w10.

Pozdrawiam Grzegorz.
16-07-2023 20:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ6ILB Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 189
Dołączył: 19-01-2019
Post: #4
RE: FT-991A i gpredict
Przypomniałem sobie o tym temacie. Aby go zakończyć, to link do opisu, który rozwiązał sprawę.
https://f5svp.fr/2021/04/08/910/

Pozdrawiam Grzegorz.
27-12-2023 22:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości