Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obudowa do EU1KY
SP6DLO Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 31-03-2010
Post: #1
Obudowa do EU1KY
Witam,
poszukuję kontaktu do firmy YWD.pl. Pokazali ładną obudowę do EU1KY .Napisałem ze strony kilka słów ale brak odpowiedzi. A może jest inny wykonawca produkujący takie obudowy na wysokim poziomie wykonania-najlepiej metalowe.
Sławomir
15-05-2020 12:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4LVC Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 685
Dołączył: 10-07-2009
Post: #2
RE: Obudowa do EU1KY
Sławku jak patrzę na cenę to aż nie mam sumienia pisać, ale podrzucam link. Dla Ciebie będzie najlepiej pasująca opcja 5. https://elekitsorparts.com/product/faa-4...yzer-eu1ky

Bogdan
15-05-2020 22:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6DLO Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 31-03-2010
Post: #3
RE: Obudowa do EU1KY
(15-05-2020 22:23)SP4LVC napisał(a):  Sławku jak patrzę na cenę to aż nie mam sumienia pisać, ale podrzucam link. Dla Ciebie będzie najlepiej pasująca opcja 5. https://elekitsorparts.com/product/faa-4...yzer-eu1ky
Witaj, dzięki za info.Interesująca propozycja.Zastanawiam się, czy wejdzie moja płytka z generatorem. Mam dwa gniazda UC1. Nie wiem czy znajdzie się miejsce na drugie gniazdo wyjścia z generatora.Musiałbym chyba zamontować gniazdo SMA.
73's
Sławek
16-05-2020 8:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4LVC Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 685
Dołączył: 10-07-2009
Post: #4
RE: Obudowa do EU1KY
Ja u siebie wywierciłem otwór pod gniazdo SMA.

Bogdan
16-05-2020 8:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6DLO Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 31-03-2010
Post: #5
RE: Obudowa do EU1KY
(16-05-2020 8:27)SP4LVC napisał(a):  Ja u siebie wywierciłem otwór pod gniazdo SMA.

Też tak zrobię. Rozumiem,że masz takie płytki jak ja? Podaj numer telefonu to porozmawiamy. Możesz zrobić fotkę w którym miejscu zamontowałeś gniazdo SMA?
16-05-2020 9:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4LVC Offline
Zaawansowany użytkownik
****

Liczba postów: 685
Dołączył: 10-07-2009
Post: #6
RE: Obudowa do EU1KY
504 553 226. Problem w tym, że płytkę kupiłem również od nich (opcja 3) i tu jest słuszne pytanie, czy Twoja wejdzie. Przepraszam, ale nie pomyślałem o tym wczoraj. Ta ich płytka jest mniejsza. Ja również miałem złożoną chyba w wersji SP4JJH, ale po zakupie tego kitu odsprzedałem to koledze zostawiając sobie tylko moduł Disco. Niepotrzebnie narobiłem zamieszania.

Bogdan
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2020 10:05 przez SP4LVC.)
16-05-2020 10:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości