Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupię BTS50085-1TMA
SP3JDZ Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 51
Dołączył: 15-03-2014
Post: #1
Kupię BTS50085-1TMA
Chciałbym kupić układ BTS50085-1TMA.

pozdrawiam
Witek.

http://witec.pl
07-11-2019 8:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AdamC Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 101
Dołączył: 28-05-2010
Post: #2
RE: Kupię BTS50085-1TMA
To w czym problem ?
Jest na przykład tu:
https://www.tme.eu/pl/details/bts50085-1...hnologies/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2019 9:05 przez AdamC.)
07-11-2019 9:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3JDZ Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 51
Dołączył: 15-03-2014
Post: #3
RE: Kupię BTS50085-1TMA
(07-11-2019 9:05)AdamC napisał(a):  To w czym problem ?
Jest na przykład tu:
https://www.tme.eu/pl/details/bts50085-1...hnologies/

Ja potrzebuję TMA - w innej obudowie - stan magazynowy zero w TME.

http://witec.pl
07-11-2019 9:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości