Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Analizator MR100(shark100) zmiana flash
SQ4JEY Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 28-11-2010
Post: #1
Analizator MR100(shark100) zmiana flash
Zakupiłem tani analizator z Chin. Jednak okazało się, że nie działa poprawnie.
W sumie można go używać w połączeniu z PC ale może ktoś zna sposób w jaki zmienia się oprogramowanie.
Nie chcę go odsyłać bo jak znam życie nie będzie ani analizatora ani pieniędzy Wink
oto film


12-04-2018 16:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AdamC Online
Początkujący
**

Liczba postów: 68
Dołączył: 28-05-2010
Post: #2
RE: Analizator MR100(shark100) zmiana flash
Trochę na ten temat.

http://ok1rp.blogspot.com/2015/11/60-mr1...r-toy.html
http://www.eham.net/ehamforum/smf/index....c=106259.0
http://www.sm6why.n.nu/sark-100
12-04-2018 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ4JEY Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 28-11-2010
Post: #3
RE: Analizator MR100(shark100) zmiana flash
Dzięki
Tu są jakieś pliki na dole ale z 2012r.
https://sites.google.com/site/ea4frb/ant...ve#TOC-KIT
Sądziłem, że z racji ceny już są tego setki u nas w kraju i ktoś to przećwiczył. Być może to banał ale czasem kropka i/lub przecinek w systemie może uceglić sprzęcik. Więc na razie odpuszczam. Sprawdzić antenę CB można beż użycia skanowania. Spod PC skanuje poprawnie więc najpierw wykonam zaplanowaną W3DZZ i deltę SP7LA a potem się zobaczy.
Dzięki i pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2018 21:53 przez SQ4JEY.)
12-04-2018 21:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości