Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TS-690
SP5TAA Offline
Witek
***

Liczba postów: 199
Dołączył: 24-03-2009
Post: #11
RE: TS-690
Witam kolegów,
nie do końca wiem któremu z Was jest potrzebny ten PROM ale wystarczy podać mi adres a ja mogę wysłać ze dwie sztuki 27C256...żadne koszty nie wchodzą w grę...ważne aby wyniki były dobre.
Tak przy okazji, pdziekowanie dla kolegi, który umiescił link dotyczacy ts450, 690 i 850ki...dzieki temu wczoraj uporałem sie z 450ką.
Powodzenia.
Witek SP5TAA.
23-09-2013 18:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP2QOT Offline
Mirek

Liczba postów: 7
Dołączył: 27-08-2010
Post: #12
RE: TS-690
Cieszę się Witek niezmiernie Smile Ta grupa na Yaahoo to skarbnica wiedzy odnośnie tych modeli.
No to Marcin potrzebuje tylko kasowarkę UV, albo ... pójść na solarium Smile
vy 73,Mirek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013 18:52 przez SP2QOT.)
23-09-2013 18:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ7GVU Offline
Marcin
***

Liczba postów: 156
Dołączył: 19-06-2011
Post: #13
RE: TS-690
Koledzy,

Dziękuję za ofertę, ale kości kupię sobie sam. Mieszkam za granicą i byłoby to problematyczne i nieekonomiczne. Byłem też na grupie, ale nie było podobnego tematu. W każdym razie mniej więcej wiem gdzie szukać usterki, tylko czekam na narzędzia (programator) no i ze dwie kości zdałoby się kupić.

Czy do kasowania mógłbym kupić świetlówkę UV do pułapki na owady?

Marcin
23-09-2013 20:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ6ADE Offline
Radjoamator.
****

Liczba postów: 515
Dołączył: 05-04-2010
Post: #14
RE: TS-690
Można kupić nowszą pamięć kasowaną elektrycznie coby się nie pimpkać z UV.
Mam taką w TNC2 na Z80 i daje radę w takim leciwym systemie (tam było oryginalnie 27C256/27C512).

tylko na FM UKF -> Just True Sound Hi-Fi Smile
23-09-2013 21:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4BK Offline
Karol
***

Liczba postów: 144
Dołączył: 09-12-2010
Post: #15
RE: TS-690
(23-09-2013 20:01)SQ7GVU napisał(a):  ... Mieszkam za granicą i byłoby to problematyczne i nieekonomiczne.... ....czekam na narzędzia (programator)....

No szkoda. Mam taki programator. Mógłbym nieodpłatnie wynająć, ewentualnie tanio sprzedać.
24-09-2013 16:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5TAA Offline
Witek
***

Liczba postów: 199
Dołączył: 24-03-2009
Post: #16
RE: TS-690
Czesc,
Marcin ja nic nie mówiłem o sprzedawaniu tych pamieci...ja chciałem Ci je po prostu wysłać i tyle...wysyłałem Anglikom, Szkotom, Australijczykom i Amerykanom, to wysłał bym i Tobie...ale faktycznie może tam bedziesz miał szybciej...
Powodzenia.
Witek sp5taa.
24-09-2013 19:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości