Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprint Layout
SP8GPQ Offline
Tadek
**

Liczba postów: 92
Dołączył: 26-01-2013
Post: #131
RE: Sprint Layout
Dzięki Andrzej za szybką podpowiedź . Będę testował jak wrócę .
Pozdrawiam
Tadek
07-02-2017 7:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TOMEKT Offline


Liczba postów: 7
Dołączył: 14-01-2017
Post: #132
RE: Sprint Layout
Witam, Koledzy jakim programem przekonwertować projekt (plik z rozszerzeniem lay6) do pliku gerber. Dziękuję, Tomek.
26-02-2017 21:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9MRN Offline
MAc
****

Liczba postów: 748
Dołączył: 29-08-2009
Post: #133
RE: Sprint Layout
normalny eksport z sprinta.

Zjazd Techniczny Burzenin 2019
12-15 września 2019r.
26-02-2017 22:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #134
RE: Sprint Layout
To pytanie z innej beczki...
Czy i gdzie można zmienić czcionkę do opisu TEXT w SL6?
27-02-2017 9:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5BMP Offline
Janusz
****

Liczba postów: 530
Dołączył: 02-11-2010
Post: #135
RE: Sprint Layout
Podświetl czcionkę i we właściwościach można dokonać edycji.
27-02-2017 10:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5DPD Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 26
Dołączył: 13-03-2011
Post: #136
RE: Sprint Layout
może kkomuś się przyda
Katalog solder Foot print :

http://www.njr.com/semicon/PDF/package/ae01004.pdf
11-03-2017 19:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #137
RE: Sprint Layout
Januszku mam prośbę, możesz wrzucić jakiś zrzut w którym miejscu się tą czcionkę zmienia - nie mogę doszukać się u siebie.
11-03-2017 21:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #138
RE: Sprint Layout
Czy w SP6 można usunąć soldermaskę z punktów masowych? tzn z tych miejsc gdzie normalnie oblewa masa inne elementy?
22-01-2018 8:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP2GNB Offline
Staszek
****

Liczba postów: 438
Dołączył: 14-02-2015
Post: #139
RE: Sprint Layout
Można - po lewej wybierz Solder mask i klikając na PCB wybierasz lub kasujesz solder maskę...

73 Staszek SP2GNB
22-01-2018 10:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #140
RE: Sprint Layout
Tak ale jakoś nie da się tego zrobić na punktach tych co oblewają resztę...
22-01-2018 10:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości