Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprint Layout
SP6AUO Offline
Andrzej
*****

Liczba postów: 752
Dołączył: 20-09-2009
Post: #111
RE: Sprint Layout
Ustawiamy na C2 i po prawo klikamy ground plane.
3cm od C2.
Wyłączony


Załączone pliki Miniatury
İmage

Andrzej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2016 13:45 przez SP6AUO.)
09-05-2016 13:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5CGI Offline
Maciek
***

Liczba postów: 126
Dołączył: 31-05-2011
Post: #112
RE: Sprint Layout
Pomogło przeinstalowanie SP6. Dalej nie wiem co było przyczyną takiego zachowania.
Na forum jest parę zrzutów ekranów z podobnym błędem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016 0:18 przez SP5CGI.)
10-05-2016 0:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6AUO Offline
Andrzej
*****

Liczba postów: 752
Dołączył: 20-09-2009
Post: #113
RE: Sprint Layout
Teraz dopiero zajarzyłem o co Ci chodzi.
Zaraz to sprawdzę


Twój program był dobry.
O tym co Cię drażni decyduje ta ikonka na górnym pasku obok ikonki " i ", te splecione dwie ścieżki.W załączniku ta ikonka na której jest kursor.(biała strzałka)
To nie jest wadliwe to jest bardzo przydatna funkcja.
İmage İmage

Andrzej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016 12:39 przez SP6AUO.)
10-05-2016 9:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9MRN Offline
MAc
****

Liczba postów: 748
Dołączył: 29-08-2009
Post: #114
RE: Sprint Layout
(10-05-2016 9:58)SP6AUO napisał(a):  O tym co Cię drażni decyduję ta trzeci ikonka na górnym pasku obok ikonki I te splecione dwie ścieżki.W załączniku ta ikonka na której jest kursor.(biała strzałka)
To nie jest wadliwe to jest bardzo przydatna funkcja.

nowe ;-) Dziękuję ;-)

MAc

Zjazd Techniczny Burzenin 2019
12-15 września 2019r.
10-05-2016 10:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6IFN Offline
Rysio!
****

Liczba postów: 360
Dołączył: 23-03-2010
Post: #115
RE: Sprint Layout
To dlatego projekt Maćka sp6cgi był u mnie dobry, tak to już bywa, coś włączymy niechcący....no i klops.
Rysio!
10-05-2016 10:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5CGI Offline
Maciek
***

Liczba postów: 126
Dołączył: 31-05-2011
Post: #116
RE: Sprint Layout
Dziękuję za "coś nowego". OT, CZŁOWIEK UCZY SIĘ PRZEZ CAŁE ŻYCIE.
10-05-2016 13:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #117
RE: Sprint Layout
Czy w SP6 można obracać elementy o dowolny kąt czy tylko o 45st ?
20-05-2016 9:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5BMP Offline
Janusz
****

Liczba postów: 530
Dołączył: 02-11-2010
Post: #118
RE: Sprint Layout
Można obracać o dowolny kąt. Podświetl element a następnie kliknij w strzałkę przy kółku do obracania i tam wpisz dowolny kąt.
20-05-2016 9:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9KN Offline
Przemek
****

Liczba postów: 256
Dołączył: 18-10-2011
Post: #119
RE: Sprint Layout
Mam problem z generacja plików produkcyjnych.
Generalnie tylko z jedną płytką mam problem.
Po wygenerowaniu plików GERBER między koordynatami X i Y nie ma myślnika, a to powoduje odrzucenie przez maszyny produkcyjneSad

Poradzi ktoś coś?
05-01-2017 11:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ1GYQ Offline
Andrzej
****

Liczba postów: 401
Dołączył: 18-06-2009
Post: #120
RE: Sprint Layout
Jak możesz to zamieść ten plik tutaj może coś poradzimy

Andrzej
05-01-2017 22:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości