Roman SP5AQT SK - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Sprawy Ogólno-Organizacyjne (/forum-8.html) +--- Dział: Dział prezentacji użytkowników Forum (/forum-83.html) +--- Wątek: Roman SP5AQT SK (/thread-4479.html) |
Roman SP5AQT SK - SP9FKP - 28-11-2023 11:48 Z przykrością zawiadamiam, że zmarł Roman SP5AQT. Miałem okazję poznać Go osobiście i wielokrotnie rozmawialiśmy zarówno na pasmach jak i przy okazji spotkań na ŁOŚ-iu czy w Burzeninie. Był znakomitym konstruktorem, pionierem implementacji wielu nowatorskich rozwiązań , zawsze życzliwym i chętnym pomóc z czego korzystałem ja i wielu kolegów. Cześć Jego pamięci. RE: Roman SP5AQT SK - SP5TAA - 29-11-2023 12:10 Z Romanem szedłem krótkofalarską ścieżką od lat 80-tych kiedy-to trafiłem do jego klubu SP5KGT. Był dla mnie autorytetem. Tym bardziej jest mi trudno słyszeć taką wiadomość. Niech Mu ziemia lekką będzie, niech spoczywa w spokoju. RE: Roman SP5AQT SK - SP9MRN - 10-12-2023 14:41 No to się dowiedziałem... Cześć Romanie, to był zaszczyt i niezwykła przyjemność. Może kiedyś... sp9mrn |