Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Forum Praktyczno-Techniczne HomeMade (/forum-1.html) +--- Dział: Inne urządzenia HM (/forum-2.html) +--- Wątek: Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... (/thread-3350.html) |
Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... - SQ7BCN - 30-04-2018 22:54 W paru miejscach na forum są wzmianki na temat tego sterownika... Ponieważ wiem ,że jest spore zainteresowanie nim , sam aktualnie też zacząłem się tym bawić , mam poskładany cały hardware i po woli uruchamiam to co mnie jest potrzebne i w co go wyposażyłem. Nie będę tu pisał o możliwościach tego projektu bo pewnie są większości znane jeżeli nie to po nazwie i znaku K3NG można wyszukać w sieci. Na innych forach też można coś na ten temat poczytać ale nie ma za wiele konkretów. Dlatego postanowiłem stworzyć ten wątek aby można było zgromadzić zainteresowane osoby i wspólnie dopracować i uruchomić urządzenie. Na Radio giełdzie chyba są jeszcze płytki , na których to składałem są idealnie dopasowane do obudowy HM-1455 N1601 (płyta główna wsuwana jest w prowadnice obudowy i nie wymaga dodatkowego mocowania, płytka LCD montowana jest na tzw. kanapkę). [attachment=13895][attachment=13896] RE: Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... - EC4AGT - 05-05-2018 2:30 Witam Gdzie mozna kupic takie przyciski z podswietlaniem ? RE: Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... - SQ8MHI - 05-05-2018 23:01 U nas sprzedaje to np. TME pod nazwą "przełącznik klawiaturowy". Genialna nazwa... RE: Sterownik Rotor K3NG jeszcze raz ... - SQ7BCN - 10-12-2018 22:36 Sterownik do rotora RAK sterowanie impulsowe tylko azymut ,komplet przycisków wsadzony gdyby elewacja była potrzebna trzeba tylko enkoder dołożyć. [attachment=14512] |