Funkcjonalność forum - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Sprawy Ogólno-Organizacyjne (/forum-8.html) +--- Dział: O Grupie HM (/forum-26.html) +--- Wątek: Funkcjonalność forum (/thread-3179.html) |
Funkcjonalność forum - SQ5KVS - 19-10-2017 10:00 Nie ma takiego działu więc chyba w "O grupie HM". Chcę znaleźć na tym forum wątek odnośnie czegoś. Nie pamiętam nazwy, słowa kluczowe i wyszukiwanie nie pomagają. Działu nie pamiętam. - Nie "dzisiejsze posty" bo jest sprzed kilku miesięcy. - Nie "nowe posty" bo - jak wyżej. - Nie "Nieprzeczytane posty" bo przecież pamiętam że czytałem. Czyli - jak w SP-HM wyświetlić wszystkie posty ze wszystkich działów (czytane i nie czytane) posortowane od najnowszych do najstarszych? RE: Funkcjonalność forum - SQ4AVS - 19-10-2017 12:39 Dla mnie brak ważnej funkcjonalności Po wejściu do działu nieprzeczytane powinna znajdować się opcja: Oznacz wszystkie działy jako przeczytane Patrzę na interesujące tematy, jeśli reszta mnie nie interesuje naciskam: Oznacz wszystkie działy jako przeczytane a nie muszę się cofać do głównej strony RE: Funkcjonalność forum - SQ9RFC - 22-10-2017 2:09 (19-10-2017 10:00)SQ5KVS napisał(a): Nie ma takiego działu więc chyba w "O grupie HM". Zadajesz pytanie - często jest ktoś kto pamięta. RE: Funkcjonalność forum - SP3F - 22-10-2017 12:38 Zaś mi pasowałoby aby listwa: " Panel użytkownika Pokaż nowe posty - Pokaż dzisiejsze posty - Nieprzeczytane posty - Prywatne wiadomości " wyświetlałaby się też na dole ekranu. Wtedy po przecztaniu ostaniego postu w jakimś temacie, nie trzeba by było przewracać kilkuset linijek, aby dostać się na górę strony. tak sobie marudzę.... RE: Funkcjonalność forum - SP5CGI - 22-10-2017 15:18 Wystarczy nacisnąć klawisz Home RE: Funkcjonalność forum - SP3F - 22-10-2017 15:27 Maćku, tnx |