Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Sprawy Ogólno-Organizacyjne (/forum-8.html) +--- Dział: O Grupie HM (/forum-26.html) +--- Wątek: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade (/thread-256.html) Strony: 1 2 |
Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - admin - 05-01-2010 12:13 Serdecznie zapraszamy na styczniowe spotkanie Grupy HomeMade. Spotkanie odbędzie się w niedzielę 17 stycznia 2010 w godzinach 14 - 18 na Wydziale Fizyki Politechniki Warszawskiej [strona www] ul. Koszykowa 75, Warszawa [plan dojazdu] w sali wykładowej nr 309 na III piętrze [plan III piętra] Celem spotkania jest: omówienie przedsięwzięć Grupy HM na 2010 oraz ogólna dyskusja. Zespół HomeMade RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SQ5STS - 05-01-2010 14:14 Jaki charakter ma mieć to spotkanie... ? i dla kogo ma być... ? RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SP3RAF - 05-01-2010 17:47 Wydaje mi się, że na spotkanie przyjdą wędkarze, myśliwi i hodowcy gołębi pocztowych, a rozmowy będę o uprawie konopi i wyrobie sznurków Robert SP3RAF RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SQ5STS - 05-01-2010 18:48 to ja się nie mieszczę... bo ja rzeźbiarz jestem... ...konopie i sznurki ? w zasadzie spadł mi kamień z serca... najbardziej niekomfortowo się czuję jak zaczynają gadać o radiach ... bo w zasadzie to ja się na tym nie znam ... RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SP5TAA - 06-01-2010 16:21 Witam Kolegów, a ja się chętnie wybiorę ,mimo ze wysoka ta Politechnika... bo u mnie na wsi takich wysokich chałup nie ma...no chyba ze kościół. najwyżej..wezmę ze sobą hol to myślę,ze znajdą się tacy,którzy mi chętnie pomogą a jestem pewny,ze wśród <<Piligrimowców>> są pomocni ludzie. miałem okazję się o tym przekonać niejednokrotnie... ...a tak przy okazji jak już się zdecydowałem coś napisać, czasami gdy czytam pocztę w niektórych działach mam wrażenie,ze niektórzy koledzy z pewnością zrobiliby karierę polityczną gdyby zajęli się polityką... no chyba że już zajmują się tą dziedziną tylko ja o tym nic nie wiem... życzę wszystkim powodzenia i sukcesów twórczych w tym Nowym Roku. Witek SP5TAA. RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SP3RAF - 06-01-2010 23:13 Ja tam wolę być tzw. zdroworozsądkowcem i racjonalistą, niż politykiem. Bycie politykiem nie daje mi satysfakcji. Podobno, jak ktoś nie potrafi niczego innego, to właśnie politykiem zostaje To by mnie obrażało. Robert SP3RAF RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SP5AQT - 08-01-2010 13:44 Witam serdecznie forumowiczów. Mam pytanie do Roberta O co Ci chodzi ??. Bo na temat wędkowania też mogę z Tobą pogadać. W wędkowaniu też mam jakieś niezłe osiągnięcia. Roman SP5AQT. RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SP3RAF - 09-01-2010 15:36 Witam serdecznie, ależ, o nic mi nie chodzi. Ja jedynie udzieliłem żartobliwej odpowiedzi Koledze sq5sts, który zapytał dla kogo będzie spotkanie i na jaki temat. Myślę, że jeśli spotyka się grupa HM, to wiadomo kto się spotyka i o czym będą rozmowy... Kolega sq5sts sobie zażartował, to i ja sobie pozwoliłem na dowcip. 73! Robert SP3RAF RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SQ5OBR - 09-01-2010 20:19 Rozumiem, Roberta. Może jestem już za stary ale jak wchodzę do sklepu z obuwiem i młoda, ładna dziewczyna pyta w czym może pomóc to staram się spokojnie odpowiedzieć, ze szukam masła, pustaków lub czegoś równie niepasującego do tego typu sklepów. RE: Styczniowe spotkanie Grupy HomeMade - SQ5STZ - 10-01-2010 0:30 (08-01-2010 13:44)sp5aqt napisał(a): [...] O co Ci chodzi ??. Bo na temat wędkowania też mogę z Tobą pogadać. W wędkowaniu też mam jakieś niezłe osiągnięcia. DzieńDobryWieczór Wszystkim :-) W końcu nie wiadomo kiedy to przeczytacie. Chłopacy! Więcej luzu! Ja wiem, że nasze sprawy są ważne, ale... wszedłem kiedyś do sklepu muzycznego i poprosiłem o kalafonię. Pani sprzedawczyni zapytała rezolutnie: - Do skrzypiec? A ja odpowiedziałem z kamienną twarzą: - Nie, do lutowania! Pozdrawiam Wszystkich, szczególnie mojego imiennika. Robert SQ5STZ |