Spotkania w Warszawie - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Sprawy Ogólno-Organizacyjne (/forum-8.html) +--- Dział: O Grupie HM (/forum-26.html) +--- Wątek: Spotkania w Warszawie (/thread-1905.html) |
Spotkania w Warszawie - SQ9MDD - 25-01-2014 16:58 W Warszawie promujemy "nową świecką tradycję" spotkań krótkofalarskich. Pomysł jest taki by spotykać się w każdy pierwszy piątek miesiąca w jakimś miejscu gdzie można coś zjeść / przekąsić / napić się piwa* i w miłym towarzystwie porozmawiać o krótkofalarstwie i nie tylko. Zatem Panowie jeśli któryś z Was ma trochę czasu i ochotę to zapraszam. Najbliższe spotkanie odbędzie się w piątek 07.02.2014, miejsce zaznaczyłem za pomocą obiektu na APRS, można zobaczyć je tutaj A poniżej obrazek który ilustruje dokładnie miejsce spotkania. [attachment=8134] * - proszę wybrać właściwe RE: Spotkania w Warszawie - SP9MRN - 25-01-2014 21:51 Fajnie macie.... Szkoda, że do Warszawy mam tak daleko MAc mrn RE: Spotkania w Warszawie - SQ9MDD - 25-01-2014 22:34 Mac ja tam nie wierzę że jesteś w tych Gliwicach sam jeden hamsiak... Pewnie paru kolegów by odpowiedziało pozytywnie na propozycję takich spotkań W końcu nie samą pracą czy domem człowiek żyje. RE: Spotkania w Warszawie - SP3NYF - 26-01-2014 0:55 W Gorzowie takie spotkania skończyły się powstaniem klubu SP3YPR :-) RE: Spotkania w Warszawie - SP9MRN - 26-01-2014 17:09 Rysiek, oczywiście, że nie jestem ;-) Ekipa Gliwicka jest znakomita (sp9pdf), bardziej mi chodzi o spotkanie w ramach SP-HM, bo pozostaje tylko Burzenin (a jak mi wypadnie tak jak ostatni to zupełnie smutno się robi) Z tobą to chyba nie miałem okazji się piwa napić ;-) , Adama widziałem ostatnio ze dwa lata temu na Łosiu a AVSa też dwa lata temu w Burzeninie... Fajnie po prostu by było pogadać face to face... MAc mrn RE: Spotkania w Warszawie - SQ9MDD - 27-01-2014 2:03 No to ja proponuje spotkajmy się na Łosiu ja w tym roku będę To się piwa napijemy i pogadamy. |