Październikowe spotkanie HomeMade na PW - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Sprawy Ogólno-Organizacyjne (/forum-8.html) +--- Dział: O Grupie HM (/forum-26.html) +--- Wątek: Październikowe spotkanie HomeMade na PW (/thread-170.html) |
Październikowe spotkanie HomeMade na PW - admin - 13-09-2009 23:03 Serdecznie zapraszamy na spotkanie Grupy HomeMade. Spotkanie odbędzie się w niedzielę 4 października 2009 w godzinach 14 - 18 na Wydziale Fizyki Politechniki Warszawskiej [strona www] ul. Koszykowa 75, Warszawa [plan dojazdu] w sali wykładowej nr 309 na III piętrze [plan III piętra] W programie: * Piligrim - omówienie postępów i problemów w budowie * Dyskusja na temat organizacji Spotkania poświęconemu Piligrimowi Zespół HomeMade RE: Październikowe spotkanie HomeMade na PW - SQ5NPW - 03-10-2009 21:30 UWAGA na utrudnienia ruchu po Warszawie w dniu spotkania!!! W dniu 4.10.2009 odbędzie się w godzinach ok. 10 - 15 impreza biegowa. Trasa biegu oraz program biegu jest na stronie organizatora tej imprezy. Do zobaczenia na spotkaniu - Jurek sq5npw RE: Październikowe spotkanie HomeMade na PW - SQ5NPW - 05-10-2009 1:22 Jest już po spotkaniu! Uważam je za udane - dzięki jego uczestnikom. Dziękuję bardzo Wszystkim ! Oto kilka zdjęć ze spotkania: album foto RE: Październikowe spotkanie HomeMade na PW - SQ4RBC - 05-10-2009 1:28 No spoko nawet ja się tam załapałem. Na mnie to zrobił wrażenie pikastar. Arcydzieło... RE: Październikowe spotkanie HomeMade na PW - SQ5NPW - 05-10-2009 2:18 Ale tam nie było żadnego Picastara tylko kilka Piligrimów. Żeby w pełni docenić Piligrima, to trzeba go po prostu posłuchać. RE: Październikowe spotkanie HomeMade na PW - SP5FCS - 05-10-2009 21:13 Na spotkaniu było 18 Kolegów, większość widoczna na zdjęciach podczas dyskusji oraz wymiany praktycznych doświadczeń. Głównym tematem spotkania były zagadnienia techniczne z zakresu budowy, uruchomienia i modyfikacji Piligrima. W drugiej części spotkania odbyła się dyskusja na temat Mityngu Piligrima ( poziom zainteresowania, tematyka i forma spotkania, termin i miejsce). Generalnie większość Kolegów zadeklarowała chęć udziału w spotkaniu. Link do galerii zdjęć ze spotkania |