Moja antena - Qbical Quad - Wersja do druku +- HomeMade (http://sp-hm.pl) +-- Dział: Technika Antenowa (/forum-47.html) +--- Dział: Anteny (/forum-49.html) +--- Wątek: Moja antena - Qbical Quad (/thread-1090.html) Strony: 1 2 |
RE: Moja antena - Qbical Quad - SP7CMS - 24-07-2017 18:12 SP7CMS: CHCĘ UTWORZYĆ CENTRUM dla anten typu Qubical Quad i podobnych.- Będą tam zbierane: wszelkie materiały, informacje dostępne w internecie i zamieszczane, przez WSZYSTKICH.- W tej sprawie poproszę admina o pomoc w przemianowaniu lub przeniesieniu artykułów pod nowa nazwę.- Moja antena Qubical Quad na: CENTRUM ANTEN QUBICAL QUAD I PODOBNE.- Kolega Sp5AHT Andrzej już pomógł, wyrażając zgodę na publikacje artykułu.- Magazyn ŚWIAT i RADIO - jest nam przyjazny.- ------------------------------------ Witam Proszę bardzo, ale mam też prośbę o umożliwienie skorzystania z nowych materiałów na łamach SR (być może będzie coś, co może zaciekawić Czytelników SR). 73, Andrzej SP5AHT W załaczeniu plik PDF. MAGAZYN ŚWIAT RADIO nr. 7/2014 dotyczący artykułu: Anteny Qubical Qad.- |