Forum HomeMade

Pełna wersja: Coś z natury.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co prawda nie jest to super elektronika ale temat jest tak dobry moim zdaniem że postanowiłem go tu wstawić. Sami oceńcie.  Połącz dwa metale — zamień brudną wodę w czystą. Sekret „filtra ziemnego”
No nie wiem; trochę krytycyzmu jednak...

Typ informacji:  [...] film zawiera treści które zostały znacząco zmodyfikowane lub wygenerowane syntetycznie[...]
Wiesz... Podczas realizacji niektórych materiałów sztuczna inteligencja pomaga jako narzędzie pracy. Sam pomysł z miedzianymi garnkami jest moim zdaniem ok.
Z całym szacunkiem ale co ma piernik do wiatraka? Innymi słowy, co ten materiał wnosi do działu "Urządzenia nadawczo - odbiorcze KF"?
To jest dział zatytułowany dyskusja ogólna. A w materiale występuje ciekawy rodzaj ogniwa elektrycznego. Myślałem że TO będzie na tyle ciekawe że warto zobaczyć. Widziałem wiele rzeczy ale jeżeli da się użyć prądu do uzdatniania wody to może też da się użyć wody do wytwarzania prądu i to bez nadmiernej ilości chemii? Myślałeś o tym? Bo ja tak i mam pewne pomysły. Materiał przytoczony przeze mnie to tylko zasygnalizowanie możliwości na przyszłość. Radio także trzeba czymś zasilać.