13-01-2014, 12:32
Kończę pisanie obsługi CAT-a dla sterownika XmegaTFT35 do Husarka i do testów potrzebne jest mi darmowe oprogramowanie obsługujące CAT-a w standardzie kenwooda lub jeszcze lepiej pełny zestaw komend TS2000 z funkcjami DSP.
Obecnie pracuje poprawnie z Loggerem32 oraz logiem UR5EQF przez OmniRig.
Może Koledzy mogą coś polecić, zależy mi głównie na funkcjach obsługi radia, logowanie, emisje cyfrowe, wsparcie z internetu są dla mnie nie istotne.
Czy jest dostępna jakaś wersja oprogramowania do sterowania radiem z opublikowanymi źródłami, najlepiej w C. Kiedyś była dostępna wersja Hobcata do Picastara w Delphi 6 ale obecnie nie można pobrać pliku (jak ktoś z kolegów "zachomikował" to poproszę plik na pocztę).
trx-manager-wersja 30 dniowa
Obecnie pracuje poprawnie z Loggerem32 oraz logiem UR5EQF przez OmniRig.
Może Koledzy mogą coś polecić, zależy mi głównie na funkcjach obsługi radia, logowanie, emisje cyfrowe, wsparcie z internetu są dla mnie nie istotne.
Czy jest dostępna jakaś wersja oprogramowania do sterowania radiem z opublikowanymi źródłami, najlepiej w C. Kiedyś była dostępna wersja Hobcata do Picastara w Delphi 6 ale obecnie nie można pobrać pliku (jak ktoś z kolegów "zachomikował" to poproszę plik na pocztę).
trx-manager-wersja 30 dniowa